Studio Oase

Over Studio Oase

Loes de Haas
Studio Oase, Stompwijk

Midden in het Groene Hart, in de mooie Stompwijkse polder, vindt u Studio Oase.

Mijn naam is Loes de Haas. Na jarenlange ervaring als (sport)masseuse heb ik mij gespecialiseerd in de schoonheid van het lichaam. Van jong tot oud en van preventief tot ontspannend; schoonheidsbehandelingen zijn een weldaad voor lichaam en geest, die iedereen verdient.

Studio Oase werkt met de producten van Osaìne, een lijn met natuurlijke ingrediënten uit de zee, ontwikkeld om schoonheid te creëren en te behouden. Met de bijzondere eigenschappen van algen en zeewier heeft Osaìne vijf productlijnen gecreëerd. Iedere lijn is op unieke wijze samengesteld voor een specifiek huidtype.

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met de bijzondere dermatologische en cosmetische eigenschappen werking. Studio Oase waarborgt de kwaliteit van haar producten en behandelingen. Door intensieve producttrainingen biedt Studio Oase u innovatieve technieken en de meest effectieve behandelingen en producten, vanzelfsprekend gespecialiseerd naar wens en huidtype. Naast de behandelingen met Osaìne biedt Studio Oase verschillende lichaams- en voetbehandelingen; zowel preventief, verzorgend als ontspannend. Vanuit onze kennis en ervaring geven wij u graag een deskundig advies en kijken wij samen met u naar een passende behandeling.

Stel gerust uw vragen of maak een afspraak. Dat kan telefonisch (+31 6 28156128), per e-mail (info@studiooase.nl) of boek eenvoudig online: