Studio Oase

Osaìne producten

Studio Oase werkt met Osaìne, een lijn met natuurlijke ingrediënten uit de zee, ontwikkeld om schoonheid te creëren en te behouden.
Uitgebreid onderzoek leert dat leefomgeving, extreme weersklimaten, sigarettenrook en milieuvervuiling de hoofdoorzaken zijn van het ontstaan van vrije radicalen, de boosdoeners van het beschadigen van de huidstructuur. Dit resulteert weer in het verlies van elasticiteit en stevigheid, waardoor fijne lijntjes, rimpels en vlekjes ontstaan. Een andere oorzaak van huidveroudering is hormonale disbalans. Het collageen verliest geleidelijk zijn natuurlijke elasticiteit en strakke contourlijnen vervagen. De nadruk in de samenstelling van Osaìneproducten ligt op het anti-aging effect. De bijzondere, krachtige en unieke karaktereigenschappen van algen en zeewier maken Osaìne tot een rijk product, geschikt voor iedere huid. Op basis van deze waardevolle eigenschappen heeft Osaìne vijf productlijnen gecreëerd: iedere lijn is op unieke wijze samengesteld voor een specifiek huidtype.

Studio Oase nodigt u samen met Osaíne graag uit om kennis te maken met deze bijzondere dermatologische en cosmetische werking van de productenlijn.

Alle producten die tijdens de behandelingen worden gebruikt zijn verkrijgbaar in de studio. Zo maakt u optimaal gebruik van de krachtige behandeling en verzorgt u de huid dagelijks met rijke salonproducten.

Osaine productenlijn